Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de:

Grup Enderrock Edicions S.L. NIF: B64863335.
Adreça: c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona.
Empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom 40472, foli 0190, full 369772.
Adreça electrònica: [email protected]

L’usuari es compromet a utilitzar aquest web d’acord amb l’establert en la legislació vigent, abstenint-se d’utilitzar-la per a activitats contràries a les lleis, a la moral o per a usos lesius dels drets i interessos de tercers.

L’accés al website és responsabilitat única dels usuaris.

L’accés al website no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Grup Enderrock Edicions S.L. i l’usuari.

Els drets de propietat intel·lectual sobre tota la informació escrita continguda en aquesta pàgina web són titularitat de Grup Enderrock Edicions S.L. Tots els nostres continguts, excepte les imatges, que podrien tenir drets d’autor, es poden copiar, citant-ne sempre la procedència.

En cas que l’usuari propocioni algun tipus d’informació, les seves dades seran recollides conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 15/1999 dins el marc de la legislació espanyola.

Grup Enderrock Edicions S.L., per ella mateixa o com a cessionària, és propietària de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de les seves pàgines web, així com dels elements continguts en aquestes (enunciativament: imatges, sons, àudio, vídeo, software, textos, marques o logotips, estructura i disseny, selecció de materials usats, etc.), titularitat de Grup Enderrock Edicions S.L. o dels seus llicenciants. Tots els drets
reservats. Les fotografies, àudios, vídeos o articles d’opinió són propietat dels seus autors i, per tant, pot ser necessari el seu permís o aprovació per a copiar-los.

Política de privadesa

Grup Enderrock Edicions S.L. compta amb les següents bases de dades:

Base núm. 1
Llista de subscriptors dels nostres butlletins per correu electrònic.

Base núm. 2
Llista d’usuaris registrats als diferents fòrums.

Aquestes bases estan registrades a l’Agencia de Protección de Datos i només s’utilitzen per a les finalitats descrites. No es cedeixen ni tan sols parcialment a cap altra empresa externa al grup.

Cookies i altres:
Quan l’usuari navega a través dels nostres webs pot rebre en el seu ordinador cookies enviades, per compte nostre, des de servidors de terceres empreses amb les quals hem contractat la prestació de serveis de medició d’audiències. En cap cas les empreses des de les quals s’envien poden conèixer les dades de caràcter personal dels usuaris.

L’empresa Sobrevia.net ha realitzat el disseny web i la programació d’aquesta pàgina.

La concepció gràfica del web ha estat un treball de Kings of Mambo.

Amb el suport de: