Terra de Sons homenatja Ovidi

El cicle de música d'autor de la Garriga obre la 5a edició

| 25/02/2015 a les 11:00h

Després de cinc edicions recorrent les veus dels autors dels Països Catalans, Terra de Sons dedica aquesta edició a fer un reconeixement a Ovidi Montllor a càrrec de Borja Penalba, el poeta David Caño i el diputat de la CUP i periodista David Fernàndez.

Ovidi Montllor Foto: Arxiu Enderrock

Terra de Sons inicia el cinquè cicle de música d'autor a la Garriga (Vallès Oriental). Aquesta edició està dedicada a Ovidi Montllor, i cadascun dels grups convidats farà una versió del cantautor. El cicle portarà algunes de les veus més prometedores i suggerents del panorama musical dels Països Catalans. 

El Patronat de la Garriga acollirà L'Ovidi³ Artista. Cantant. Pallasso, un espectacle que han preparat Borja Penalba, el poeta David Caño i el periodista David Fernàndez per dir, cantar i pensar a través d'Ovidi Montllor i celebrar "humilment" un homenatge a l'autor d'Alcoi. Ho faran amb poemes, músiques i reflexions per fer memòria dels que mai van callar, cedir o transigir. Es podrà veure el dia 3 de març a les 18.30 h i l'entrada és gratuïta. 

Terra de Sons també acollirà Joan Dausà el 28 de febrer, per presentar les noves cançons del seu segon disc, On seràs demà? (Cameo, 2014), o La Marta Rius, que presenta el seu primer disc en solitari, No em deixis caure (Rosalita Records, 2013). Ho farà a Santa Maria del Camí, l'església romànica del poble, el 7 de març. El mateix dia Judit Nedermann presentarà Tot el que he vist (Temps Record, 2014). 

Darània i Joan Masdéu també seran presents al cicle, el 14 de març a Can Raspall, per mostrar els seus nous treballs, mentre que Can Ramons acollirà els concerts de Ian Sala i Coriolà el 21 de març. Pau Vallvé i Jo Jet i Maria Ribot seran els encarregats de tancar Terra de Sons a la Doma. 
Arxivat a: Any Ovidi