Reunió balcànica a l'Apolo

La Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra prepara el seu segon disc

| 03/03/2015 a les 15:00h

La Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra porta a Barcelona, en un únic concert, uns convidats de luxe per a l'ocasió: King Ferus Mustafov, Vlado Kreslin i Nihan Devecioglu. La música balcànica, gitana i klezmer inundarà la sala Apolo aquest dijous 5 de març.

Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra Foto: Arxiu BGKO

La Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra  (BGKO) presenta en un únic concert a la sala Apolo de Barcelona la Reunió Balcànica de l'Any, aquest dijous 5 de març. La formació, que habitualment està formada per un sextet, porta en exclusiva i només per a aquesta cita el saxofonista King Ferus Mustafov, el cantant de música gitana eslovena  Vlado Kreslin i la cantant turca Nihan Devecioglu

Els músics que formen la BGKO es van unir a Barcelona per la seva passió per la música balcànica i el seu interès comú pels estils de l'est d'Europa. El grup està compost per clarinet, veu, contrabaix, acordió, guitarra, percussió i veu, i ha deixat que entri en la seva música una gran diversitat de sons, des dels temes llatinoamericans fins a les cançons tradicionals catalanes.

Després d'haver presentat el seu primer disc, Imbarca (Satélite K, 2014), i d'haver actuat en gires internacionals, ara prepara la gravació del segon àlbum amb els tres convidats que seran a la cita de l'Apolo. 
Arxivat a: Enderrock