Els Premis Enderrock,
en directe

La xarxa de ràdios i televisions locals transmetrà la gala

| 23/03/2015 a les 07:00h

Compte enrere per a la gala dels Premis Enderrock 2015. D'aquí a tres dies el Teatre Municipal de Girona acollirà la 17a edició dels Premis de la Música Catalana i una trentena de ràdios i televisions locals associades a La Xarxa emetran la festa de la música. 
Premis Enderrock Foto: Xavier Mercadé 

Ja fa dies que Girona s'ha convertit en l'epicentre musical del país, i el colofó final serà aquest dijous amb la gala dels Premis Enderrock. El Teatre Municipal acollirà la vetllada, que començarà a les 21 h i es podrà seguir en directe per diferents mitjans associats a La Xarxa, en un programa conduït per la periodista de Ràdio Arenys Marta Pérez Verge. 

Pel que fa a televisions, transmetran la gala RTV Vandellòs - Hospitalet de l'Infant, Televisió de Girona, Empordà TV, Canal Taronja Central, TV Costa Brava, TVR - Televisió del Ripollès, Canal Terres de l'Ebre, Olot Televisió, El 9 TV, m1tv, El Punt AVUI TV, Canal Blau, TAC12, Canal Terrassa, RTV Cardedeu, Molins TV, VOTV - Vallès Oriental Televisió, Nord (Morella, Castelló), Cugat.cat i Penedès TV.

Les ràdios que també connectaran són FeM Girona, Llagostera Ràdio, Ràdio l'Escala, Ràdio Arenys, La Plana Ràdio, Ràdio Rosselló, Ràdio Sallent, La Veu de Sant Joan, EMUN FM, Espluga FM Ràdio, La Nova Ràdio i Mataró Ràdio.

Abans que comenci la gala, els mitjans de comunicació locals gironins escalfaran motors per a la vetllada. A partir de les 16 h el magazín radiofònic La tarda emetrà un programa especial des de la plaça del Vi, en col·laboració amb FeM Girona, i hi passaran alguns protagonistes de la nit: la vigatana Núria Graham, que actuarà a la gala, i els guardonats Bonobos, Zoo i Txarango

A les 19.30 h Televisió de Girona agafarà el relleu i emetrà per a la resta de televisions locals la prèvia de la gala. També inclourà entrevistes i actuacions en directe, com ara la banda més premiada, Txarango, o bé els ebrencs Lo Gitano Blanc, amb el premi a la millor cançó de folk per "La rumba ebrenca". 

Des de La Xarxa han obert un espai web per seguir totes les novetats dels Premis Enderrock 2015. 
Arxivat a: Enderrock