Estrenem "Bananeres" de La Pegatina

Oques Grasses col·laboren a la cançó que formarà part del cinquè disc, 'Revulsiu'

| 28/04/2015 a les 15:00h

Ha començat el compte enrere per la sortida del cinquè treball de La Pegatina, Revulsiu (Dro, 2015), per al proper 12 de maig, però a Enderrock.cat ja podeu escoltar en exclusiva una de les cançons en català que inclourà el disc, "Bananeres", on els acompanyen els osonencs Oques Grasses.
La Pegatina Foto: José Torralba

En dues setmanes "Heridas de guerra", la primera cançó que van estrenar els de Montcada i Reixac i que representa el senzill de Revulsiu (Dro, 2015), ja supera les 100.000 visites a Youtube. Li segueix els passos "Una mirada", el tema que van avançar fa just una setmana i que ja ha passat la frontera de les 50.000 visualitzacions. A Enderrock.cat ja podeu escoltar-ne la tercera remesa, "Bananeres", un tema en català on s'acompanyen d'Oques Grasses:



La idea d'aquesta cançó és jugar amb la frase feta 'sortirem per peteneres' i la idea que de vegades vivim en un país que s'assembla massa a les repúbliques bananeres, on moltes coses es decideixen per sota de la taula o mirant cap a una altra banda", comenta el cantant Adrià Salas. Revulsiu consta d'una llarga llista de col·laboracions d'arreu del món: el raper Rayden, el grup mongol Hanggai, els bosnians Dubioza Kolektiv, l'orquestra japonesa Turtle Island, el sevillà Capitán Cobarde i la rapera canària Ms Maiko.

El títol del nou disc de La Pegatina no és casual. Revulsiu (Dro, 2015) vol ser el que el seu nom indica: una circumstància que produeixi una reacció favorable. "Quan arriba La Pegatina als festivals on toquem, es desborda l'energia i l'alegria entre el públic, però a part de divertir, saltar i ballar, ens agradaria estimular el públic a lluitar de manera més activa per canviar el model de societat en què vivim, per viure d'una manera més justa i més humana".

"Més ska, més rock i més punk", La Pegatina recull l'essència del directe en una aposta més enèrgica que ha traslladat a l'estudi, amb la producció de Marc Parrot, que ja els va acompanyar al disc anterior, Eureka (Kasba Music, 2013).

Compte enrere pel 12 de maig

D'aquí a dues setmanes sortirà a la venda el nou treball de La Pegatina, i tothom que compri el disc, a partir del 12 de maig, podrà assistir a un dels concerts que la banda de fusió ha preparat en exclusiva per presentar les cançons: a la sala Joy Eslava de Madrid (14 de maig), la sala Salamandra de l’Hospitalet (15 de maig) i la sala Stage Live de Bilbao (22 de maig). 
Arxivat a: Enderrock