Obeses en tres dimensions

Aquest vespre presenten 'Monstres i princeses' a L'Auditori de Barcelona

| 21/05/2015 a les 07:00h

Monstres i princeses (Música Global) és el tercer disc d'Obeses, un treball espectacular i ple de detalls, que presenten en un directe que l'eixampla encara més: Obeses 3D. Aquesta nit engeguen la gira de presentació a L'Auditori de Barcelona, on les melodies delirants de la formació osonenca aniran acompanyades de la Banda Municipal de Barcelona i un cor creat per a l'ocasió.
Obeses. Foto: Eduard Morató

L'agenda frenètica d'Obeses no ha impedit que aquesta nit presentin l'espectacular directe que han preparat per donar a còneixer Monstres i princeses (Música Global, 2015). L'han titulat Obeses 3D, i els acompanyarà la Banda Municipal de Barcelona i un cor format per una dotzena de cantaires del Cor Jove de l'Orfeó Català. Els arranjaments són obra d'Arnau Tordera, líder d'Obeses: "El que hi ha més atrevit és en el vessant instrumental de la banda. Quant al timbre i dinàmiques aporta un registre descomunal". 

Després d'aquesta nit, Obeses ha confirmat dues dates més en què es podrà gaudir de l'espectacle 3D: el 30 de juny inauguraran el Festival Grec de Barcelona i el 24 d'octubre actuaran al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. A més, la formació combinarà aquest format amb la gira habitual per les sales d'arreu, que engegarà el 30 de maig a Torelló i seguirà el 5 de juny a Tarragona i el 12 de juny a Granollers. 

Guanyadors de l'experiència Obeses 3D
A Enderrock sortejàvem tres entrades dobles per assistir a l'estrena de Monstres i princeses, i ja en tenim els guanyadors. D'entre tots els participants, els que podran anar a veure Obeses a l'Auditori de Barcelona aquesta nit són Blanca Montero, Boris Pi i Joana Olivés. Enhorabona!


 
Arxivat a: Concursos