Dolçor salada, en ruta

Pepet i Marieta comença la gira de presentació del nou disc a Girona i Barcelona

| 29/05/2015 a les 14:59h

El bon temps i les noves cançons de Pepet i Marieta ens fan creure que l'estiu ja és aquí. Està al caure, però aquest cap de setmana Girona i Barcelona acolliran l'estrena de La sal de la vida (Música Global). A Enderrock.cat sortejàvem un parell d'entrades dobles per a cada concert i ja tenim guanyadors!

Pepet i Marieta. Foto: Javier Roda & La Pepa

La sal comuna, coneguda també com a clorur de sodi està composta per diversos elements i es coneix amb la fórmula de NaCl. La sal de la vida (Música Global) de Pepet i Marieta, en canvi, conté històries dolces i refrescants fruit de la paternitat del líder de la banda, Josep Bordes. D'altres anhelen a l'arribada de l'estiu, els deu anys que celebra el grup o la reivindicació d'una escola catalana, pública i de qualitat.

El grup va publicar l'àlbum el passat dilluns 25 de maig i aquesta setmana també ha presentat el videoclip del senzill "La nineta dels meus ulls".



Els ingredients que proposa la banda de les Terres de l'Ebre per aquest estiu combinen missatge, crítica, humor i festa. Amb l'arribada del bon temps, Pepet i marieta fan ruta i engeguen la presentació oficial del vuitè disc d'estudi. Aquest vespre actuaran a la sala Platea de Girona (23 h) i demà dissabte 30 de maig a la sala Music Hall de Barcelona (20 h). De moment, també han confirmat la seva presència a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca (5 de juny) i a les Jornades musicals d'Ulldecona (7 de juny).

A Enderrock.cat sortejàvem quatre entrades dobles per al toc d'inici a les dues capitals catalanes i ja tenim els guanyadors:

A Girona: Júlia Gimeno i Maria Sastre
A Barcelona: Maria Jesús Más i Josep Coll
Arxivat a: Concursos