La música que encisa Barcelona

Sanjosex inaugura la segona edició del cicle EnciSAT!

| 04/09/2015 a les 12:00h

Els Amics de les Arts tornen a engegar el cicle EnciSAT! a través de la seva productora Pistatxo Produccions. De setembre a abril, el barri de Sant Andreu de Barcelona reunirà un artista cada mes: Sanjosex, Elena Gadel, Joan Rovira, Anna Roig o Tomeu Penya, entre altres. 

Sanjosex. Foto: Noemí Elías


Aquest vespre Carles Sanjosé ben florejat aterra al Teatre SAT de Sant Andreu amb un concert ben especial, amanit de col·laboracions sorpresa i un format diferent a l'habitual. A part de repassar el seu repertori habitual, amb Festival (BankRobber, 2014) com a darrera referència colorista i hedonista, Sanjosex aprofitarà per versionar alguns dels seus referents, des de Bob Dylan fins a Joan Manuel Serrat

El bisbalenc donarà el tret de sortida a la segona edició del cicle que també rebrà les actuacions de Tomeu Penya (2 d'octubre), Elena Gadel (6 de novembre), Pol Cruells i Ramon Aragall (11 de desembre), Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien (5 de febrer), Joan Rovira (4 de març), Judit Neddermann (1 d'abril) i un concert de Reis el dia 6 de gener. 
Arxivat a: Enderrock, festivals, encisat!, barcelona