Adrià Puntí a l'Enderrock Sona

Dilluns 19 d'octubre presentarem el #nouEnderrock a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 13/10/2015 a les 15:00h

La revista Enderrock d'aquest mes arriba als quioscos ben renovada i amb un geni a la portada, Adrià Puntí. És per això que el saltenc serà el protagonista del cicle Enderrock Sona el proper 19 d'octubre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. A més, el pop-rock d'Ix! tancarà la vetllada amb un petit tast del nou disc, Vessants (Microscopi). T'hi apuntes?

Adrià Puntí. Foto: L & H


A l'EDR 91 el retorn d'Adrià Puntí ha protagonitzat la portada de la revista digital, juntament amb l'avançament en exclusiva de la cançó "Esperit". De fet, el geni saltenc estrena el #NouEnderrock, una renovació de continguts i disseny de la revista impresa que publiquem aquest mes d'octubre. És per això que el cicle Enderrock Sona d'aquest mes és doblement especial.

La directora de redacció Helena Morén Alegret conversarà amb Adrià Puntí a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (carrer Rosselló, 515, Barcelona) sobre el disc La clau de girar el taller (Satélite K, 2015) i el llibre-CD il·lustrat Enclusa i un cop de mall (Satélite K) amb versions i peces inèdites, tretze anys després del seu darrer àlbum d'estudi, Maria.

Per tancar l'acte, els vallesans Ix! presentaran Vessants (Microscopi), un quart disc experimental i atrevit que ha tingut un tiratge en físic de només 300 còpies.

Ens acompanyes?
Si vols assistir a l'Enderrock Sona del proper 19 d'octubre només cal que omplis aquest formulari per sol·licitar la teva invitació. Rebràs un correu de confirmació i només es dóna una entrada per persona, així que cadascú ha d'omplir el formulari amb les seves dades (invitacions nominals).

L'acte començarà a les 20 h. Les portes s'obriran a les 19.30 h, i els menors d'edat hi podran entrar acompanyats dels seus pares i/o tutors legals.
Arxivat a: Enderrock, ix!, adrià puntí, enderrock sona, antiga fàbrica estrella damm, barcelona