At Versaris a l'EH Sona

Sortegem una entrada doble per al concert aniversari d'aquest dissabte 7 de novembre

| 05/11/2015 a les 06:59h

L'espai cultural basc a Barcelona Euskal Etxea està immers en la 18a edició del cicle musical EH Sona, i per celebrar la majoria d'edat organitza un concert el proper dissabte a la sala Salamandra 2 de l'Hospitalet de Llobregat. Hi actuaran At Versaris, Glaukoma i Vendetta, i a Enderrock.cat disposem d'una entrada doble per assistir-hi. T'hi animes?

At Versaris. Foto: Arxiu Enderrock


El grup de rap català At Versaris serà el convidat local de la festa d'aniversari del cicle EH Sona, impulsat des del centre Euskal Etxea, que tindrà lloc aquest dissabte 7 de novembre (20 h) a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat. 

Són 18 anys d'una programació que connecta la realitat musical basca amb Catalunya. La banda formarda per Pau Llonch, Rodrigo Laviña i Joan Riera (DJ Singular) compartirà escenari amb dues bèsties: els joves guipuscoans Glaukoma, amants del rap-reggae i la música negra, i Vendetta, una proposta ballable que es mou a cavall del country i el punk-rock cèltic.

Participa al concurs!
Si vols aconseguir una entrada doble per al concert envia un correu electrònic a [email protected] amb el teu nom i cognoms, telèfon i DNI abans del divendres 6  de novembre a les 12 h. Entre tots els que escriviu sortejarem l'entrada doble per a la festa-concert d'aniversari!
Arxivat a: Concursos