Reus acull el V Ressupó de tardor

Del 4 al 12 de desembre hi actuaran Quart Primera, Ix! i Pantaleó

| 29/11/2015 a les 15:00h

Els grups més prometedors del panorama independent català s'ajunten amb artistes de llarg reconegut i alguna proposta internacional a la cinquena edició del Ressupó de Tardor, que tindrà lloc a Reus del 4 al 12 de desembre. El cartell queda tancat amb artistes com Quart Primera, Ix! i Pantaleó.
Quart Primera Foto: Juan Miguel Morales

El Ressupó de Tardor ha donat a conèixer els noms dels artistes que actuaran a la cinquena edició del festival. El Ressupó agermana dues poblacions en diferents èpoques de l'any: Celrà i Reus. A la primera hi té lloc la programació d'estiu, mentre que a Reus hi esdevenen els concerts de tardor.

Si a l'edició d'estiu s'hi va poder veure Núria Graham, Ferran Palau o Xarim Aresté, enguany la tardor arriba carregada d'una nova remesa d'actuacions encapçalades per Quart Primera. Enguany els barcelonins han presentat Neurones a la punta d'un iceberg (Satélite K, 2015), una de les produccions més destacades del nou pop-rock independent català. Divendres 11 de desembre faran la presentació acústica a Cal Massó juntament amb Pantaleó, també amb una novetat sota el braç. En aquest cas es tracta del seu debut, Reina Victòria (Música Global, 2015).

Però el festival ja haurà engegat el cap de setmana anterior amb els concerts de Peter Lovaday i Ix!. El primer és l'aposta internacional del festival, i hi actuarà en format trio. El pop existencial de l'australià serà el tret de sortida de la cita amb un concert el 4 de desembre al Pilée de Reus. Quant al grup de Sabadell Ix!, actuaran a l'Absenta el dia 5 en el marc de la gira de presentació del nou disc, Vessants (Microscopi, 2015), que celebra la seva tornada als escenaris. El final de festa serà dissabte 12 amb l'actuació de Vol Menor, el projecte personal de Carles Cuixart, músic d'autor pop-folk. Una proposta carregada de sensibilitat i una de les novetats per descobrir al festival.

Com és habitual, l'entrada a tots els concerts serà gratuïta, excepte la de Quart Primera i Pantaleó a Cal Massó. Les entrades per a aquest concert es poden obtenir al següent enllaç.
Arxivat a: Enderrock, pantaleó, reus, ressupó de tardor, quart primera, ix!, vol menor