L'acostament il·lustrat a Blaumut

El quintet presenta el videoclip de "Previsions d'acostament", amb il·lustracions de Xavi de la Iglesia

| 23/03/2016 a les 15:00h

Aquest dimecres, 23 de març, arriba a les llibreries El llibre blau de Blaumut (Columna, 2016), un viatge literari per la trajectòria del grup. L'obra es desenvolupa al voltant d'una cançó inèdita, "Previsions d'acostament", i avui el grup publica un clip amb les il·lustracions que també apareixen al manuscrit.
 Blaumut. Foto: Diego Conti

"Previsions d'acostament" és una cançó que va compondre el cantant i guitarrista de la banda, Xavi de la Iglesia, arran del concurs per a escoles 'La llum de les ones', que organitza l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO). Cada any l'ICFO demana a una desena d'artistes catalans que musiquin els poemes i contes dels alumnes premiats, i en aquest cas, l'any 2013 a Blaumut els van assignar el conte "Un desig fugaç", de Clara Pous. 

Amb el relat com a matèria primera, el grup va escriure "Previsions d'acostament", que s'ha editat físicament junt amb El llibre blau de Blaumut (aquí en podeu llegir un fragment). L'obra és un acostament literari a l'univers personal i professional de la banda.

Coincidint amb la publicació del llibre, Blaumut han publicat el clip de la cançó inèdita, creat a partir de les il·lustracions del cantant i guitarrista, que també s'inclouen en el llibre:
 
Arxivat a: Enderrock, videoclip, llibre, blaumut, previsions d'acostament