Ken Zazpi actuen a Barcelona

Fa quatre anys que els bascos no trepitjen escenaris catalans

| 20/05/2016 a les 06:59h

La banda de Gernika arriba a Catalunya després de 15 sold out consecutius al País Basc. Ken Zazpi actuarà aquest dissabte a les 20.30 h a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem 5 entrades dobles per al concert, i ja en tenim els guanyadors!
Ken Zazpi. Foto: Producciones Serrano 

Ken Zazpi, una de les bandes de referència del rock basc, presentarà a la ciutat comtal el seu vuitè disc, Phoenicoperus (Elkar, 2015). El títol prové de la mitologia grega, fa referència a l'au fènix. I és que si aquest disc destaca per alguna cosa, és pel canvi. El grup ha volgut experimentar i sortir de la zona de confort. Ken Zazpi van entrar a l'estudi amb les cançons dilatades, obertes perquè el seu productor, Ricky Falkner (Egon Soda, ex-Standstill), els proposés canvis.

Els de Gernika sempre han estat molt vinculats al poble català, i s'ha acostat a la nostra llengua a partir de les versions "La lluna", de la seva cançó "Ilargia" -revisitada per Xeic!-, i "El poema dels oprimits", hereva de l'original "Zapalduen Olerkia", entre altres. Després de quatre anys sense trepitjar escenaris catalans, Ken Zazpi actuaran aquest dissabte a la sala [2] de l'Apolo. A Enderrock.cat vam realitzar un sorteig de 5 entrades dobles per assistir al concert. A continuació n'anunciem els guanyadors: 

Mònica Cruz
Raquel Gris
Montse Pujol
Albert Dols
Bernat Terrats
Arxivat a: Concursos, concert, euskadi, gernika, sala apolo, ken zazpi