Olot acull Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La cita tindrà lloc del 8 a l'11 de desembre

| 06/12/2016 a les 15:00h

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival Veus, que se celebrarà del 8 a l’11 de desembre a Olot. Els grups convidats són Quartet Mèlt, Cap Pela, The Hanfris Quartet, Primital Bros, Karol Green, Opera Secreta i By the Gospel River.
Quartet Mèlt. Foto: Arxiu del festival

La primera edició de Veus, el festival de grups vocals de Catalunya, concentrarà 7 concerts i 4 tallers de formació al llarg de quatre dies a Olot. El festival, que se celebrarà del 8 a l’11 de desembre, neix amb la voluntat de consolidar-se en el món dels festivals musicals català com a punt de trobada de tot el moviment social, cultural i musical al voltant dels grups vocals que actualment està en auge.

El festival es completa amb masterclasses i tallers amb els artistes i The Gospel Jam, una jam session de 5 hores destinada a persones que canten en corals de gòspel i els amants d'aquest tipus de música. Així, la programació anirà des de concerts a capel·la fins a descobrir la tecnologia del looping o la barbershop music, a participar en una jam de gòspel o a aprendre a cantar òpera, entre d’altres.

Veus va dirigit tant al públic en general interessat en la música vocal com també als membres de grups vocals i corals amateurs, semiprofessionals i professionals interessats a formar-se amb professors de renom. La llista d'artistes que actuaran en aquesta primera edició va encapçalada pel Quartet Mèlt, Cap Pela, The Hanfris Quartet, Primital Bros, Karol Green, Opera Secreta i By the Gospel River.
Arxivat a: Enderrock