Efemèrides

Recordant el Doctor Music Festival

La segona edició del 'festival de la vaca' es va inaugurar fa 20 anys

| 11/07/2017 a les 08:00h

Alice Cooper al Doctor Music Festival de 1997
Alice Cooper al Doctor Music Festival de 1997 | Xavier Mercadé
Amb un concert de Mojino Escozíos, avui fa 20 anys va començar la segona edició del Doctor Music Festival, que va tenir lloc a Escalarre, a les Valls d’Àneu. Més de cent formacions van fer que el cap de setmana que anava del divendres 11 al diumenge 13 aquest petit enclau del Pirineu es convertís en la capital mundial del rock.

Alice Cooper, David Byrne, Megadeth, Sheryl Crow, Simple Minds, Sinead O’Connor o Placebo van ser només algunes de les bandes que hi van ser presents. L’organització també va programar grups que cantaven en català: Skatalà, Kitsch i Sopa de Cabra.

El Doctor Music Festival va realitzar les seves tres primeres edicions a Escalarre els anys 1996, 1997 i 1998. Després d’un any de repòs en què no hi va haver festival, el 2000 se'n va fer una nova edició, aquest cop a La Morgal, a Astúries. Per al 2019, l’organització s’ha proposat recuperar aquest mític festival i tornar-lo a fer al seu emplaçament original. El festival tindrà lloc entre el 12 i el 14 de juliol i les entrades ja estan a la venda.

Doctor Music Festival de 1997. Foto: Xavier Mercadé

Arxivat a: Enderrock, sopa de cabra, kitsch, Skatalà, Doctor Music Festical

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.