Actualitat

Els músics catalans se sumen a la campanya de Free Open Arms

Alguer Miquel, Amparanoia i Judit Neddermann són alguns dels artistes que han donat suport a la ONG a través de les xarxes socials

El vaixell de Proactiva Open Arms, protagonista del nou clip de Raül Bonilla

| 26/03/2018 a les 20:04h

Amparo Sánchez (Amparanoia) és un dels noms que s'han sumat a la causa
Amparo Sánchez (Amparanoia) és un dels noms que s'han sumat a la causa | Michal Novak
Algunes personalitats del món de la música catalana s'han pronunciat a través de les xarxes socials per donar suport al vaixell de la ONG badalonina Proactiva Open Arms, que la fiscalia italiana va confiscar el diumenge passat acusant-los d'afavorir la immigració clandestina. Els guardacostes libis van amenaçar de mort els voluntaris que acabaven de rescatar 101 persones d'una barcassa inflable i posteriorment es va procedir a immobilitzar l'embarcació.

Després d'aquest episodi, des de l'organització s'ha preparat una campanya per difondre l'acusació de la fiscalia, i músics catalans s'han sumat a la campanya, que té com a hashtag #FreeOpenArms.

Alguer Miquel, cantant de Txarango, ha publicat a Instagram un vídeo on dona suport a la ONG.

D'altra banda, Macaco també s'ha pronunciat al respecte, tant en declaracions durant les manifestacions en contra de la retenció del vaixell a La Sexta, com a través de Twitter.


​​També han denunciat la situació altres músics com Amparanoia i Judit Neddermann i festivals com l'Esperanzah! també s'han solidaritzat amb la causa. 
 
 

Salvar vides no és un crim. Tot el suport a @proactivaopenarms #freeopenarms

A post shared by Judit Neddermann (@juditneddermann) on

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Judit Nedermann, FreeOpenArms, Txarango, Macaco, Alguer Miquel, Amparanoia, Proactiva Open Arms, Esperanzah!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.