Actualitat

El «No Surrender» de Springsteen es versionarà al català en suport a Puigdemont i als presos polítics

La banda nord-americana A Sound of Thunder ha donat suport a la campanya de micromecenatge del videoclip en suport als presos polítics i exiliats

El videoclip d'«Els Segadors» de A Sound of Thunder, premiat als Estats Units

| 17/04/2018 a les 09:30h

La cançó "No Surrender" de Bruce Springsteen tindrà una versió en català dedicada a Puigdemont, als presos polítics i als que han hagut de marxar a l'exili. El realitzador Hector Suñol està reunint diversos grups i cantants dels quals encara no sabem els noms per participar a la gravació de la cançó i del videoclip de "No et rendeixis". Suñol és qui ja va realitzar el videoclip de la versió d'"Els Segadors" que el grup nord-americà A Sound of Thunder va fer i que ja s'ha endut més d'un premi en festivals americans. 

Suñol recorda: "Quan el president Puigdemont va estar a la presó va dir que no ens rendíssim". Per això va decidir començar a realitzar aquest videoclip, "per motivar la gent". Els motius que el van moure a fer el videoclip de A Sound of Thunder van ser similars, però ara vol gravar una cançó en català perquè quedi "com un himne pel poble català, ja que qualsevol revolució té un himne". 

La gravació de la versió de "No Surrender" està prevista per a principi de juny i s'estrenarà pels voltants de la segona setmana del mateix mes. Els artistes que hi col·laboraran han volgut mantenir l'anonimat fins a l'estrena de la cançó. Per fer possible la iniciativa, Suñol ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, per aconseguir els 5.000 euros necessaris per a la gravació del videoclip.



Grups musicals com la banda nord-americana A Sound of Thunder i el cantautor escocès Gerry Mulvenna ja han donat suport a la iniciativa i han animat els seus seguidors a participar a la campanya. 

 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Puigdemont, videoclip, A Sound of Thunder, verkami, hector suñol

COMENTARIS

emocionat

Anònim, 25/08/2019 a les 19:42

un música que relacionada am 1-O, et fa tindre2019 ganes de plorar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.