videoclip

«Abril» és el debut del grup lleidatà Avstral

El disc de debut del quintet , 'Teories de l'evolució', s'estrena avui divendres 18 de maig

| 18/05/2018 a les 09:30h

Avstral
Avstral | Arnau Mas
Els lleidatans Avstral estan a punt per presentar el seu debut discogràfic. Avui es publica el disc Teoria de l'evolució (RGB Suports, 2018), i a més del nou àlbum el quintet ha volgut estrenar un videoclip d'una de les cançons, "Abril".


El clip vol posar en relleu el reflex d'una relació perduda en plena primavera, justament al mes d'abril. Hi apareixen els components d'Avstral, tot observant una història d'amor i desamor de dos protagonistes que es recorden després de la ruptura. 

Els músics que formen aquesta jove banda de pop són Marc Teixidó (veu), Gerard Català (bateria), Adrià Garcia (baix), Guillem Prats (guitarra) i Marta Solà (teclats). Els temes del nou àlbum han estat creats a foc lent, compostos i assajats des de l'any 2016 i produïts i mesclats per Víctor Ayuso i Marc Martin. Tots els temes del disc, que mantenen un mateix missatge d'autosuperació i de discreció com a valor fonamental per fer bé les coses, es podran sentir en els propers concerts d'Avstral. Els lleidatans passaran per les Borges Blanques el 18 i el 25 de maig, per Lleida també el mateix dia 25 d'aquest mes i per Barcelona el proper 26 de maig. 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrenes, actualitat, Avstral

COMENTARIS

Abril

Fina pau, 02/09/2018 a les 13:21

Una preciosa cançó, un grup pioner molt valent i unes veus supersssss. Ànims i no Pareu de fer lletres tan sentides com les d’aquest disc. Us desitgo de tot cor , una llarga i prospera carrera musical. 💪💪💪💪

Crítica constructiva

Anònim, 21/11/2018 a les 16:14

Gran producció musical. Heu de venir a mallorca a fer un concert!!!!!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.