Actualitat

Eduard Costa deixa Els Amics de les Arts

El músic i el grup ho han anunciat a través de les xarxes

L'últim concert de Costa amb Els Amics serà el 23 de novembre a Barcelona

| 12/11/2018 a les 18:27h

Eduard Costa
Eduard Costa | Vicens Tomàs
"Em fa molta il·lusió comunicar-vos que a partir del 23 segueixo un nou camí musical que es diu @lultimindi i que veurà la llum aquest 2019. @elsamicsdelesarts continuen amb força amb en @joanenricbarcelo, en @ferranpf i en Dani. Per mi ha estat un plaer plantar i fer créixer plegats aquest arbre durant tots aquests anys. Ens ha donat molts fruits i en seguirà donant. I ara em toca plantar-ne un de nou que ja va creixent dia a dia. L’assaig general i l'últim concert amb Els Amics del 23 de novembre seran per mi una celebració de tot plegat."
 


Amb aquest post penjat a Instagram, Eduard Costa ha anunciat que posa punt i final a 13 anys de música amb Els Amics de les Arts, alhora que aclareix que seguirà vinculat a la música des del seu nou grup, L'Últim Indi. Costa, que ja ha estat treballant els darrers mesos al costat de Caïm Riba en aquest nou projecte, anuncia treball discogràfic per al 2019.

La marxa d'Eduard Costa ha estat confirmada pel grup a través d'un altre post a Instagram, on també expliquen que la banda seguirà sense l'Eduard: "Bon inici de setmana a tothom! Avui us volíem dir que quan s’acabi aquesta gira l’Eduard deixarà el grup i començarà una nova aventura musical a la qual dedicarà tots els seus esforços i il·lusions. Han estat tretze anys de camí, més de mig miler de concerts i un bon grapat d’experiències compartides que no canviem per res del món i que han fet realitat aquell vell somni de quatre companys de pis. Et desitgem molta sort, Eduard. Gràcies per tots els bons moments i que no pari la música! Salut!".
 


Les últimes oportunitats de veure Costa amb Els amics de les Arts són el 22 de novembre a l'auditori de Sant Cugat i el 23 de novembre al Palau de la Música, a Barcelona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, amics de les arts, caïm riba, Eduard costa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.