Entrevista

Bipolar: «Volíem crear una atmosfera que ajudés a evadir-se»

Parlem amb la banda sobre el seu nou disc, 'Benvinguts' (Música Global, 2018)

El quartet el presenta aquesta setmana a Barcelona i Girona

| 21/01/2019 a les 20:00h

Bipolar
Bipolar | Alby Bouvier
El quartet de la Costa Brava i Barcelona presenta el seu segon llarga durada, Benvinguts (Música Global, 2018), per combatre les preocupacions diàries amb molta energia positiva. Els propers concerts de la banda els portaran a la sala Toresky de Barcelona aquest dimarts dins el cicle Los 40 Backstage i el divendres 25 a la sala Nou Platea de Girona. Parlem amb ells sobre l'estat actual del grup.

Què aporta el nou disc respecte a l’àlbum de debut, Fènix (Música Global, 2016)?
És un disc molt més fresc en què es pot veure com hem evolucionat, tant en el pla musical com en les lletres. A més, també és més positiu. Actualment tot són preocupacions i problemes, i per això volíem crear una atmosfera que ajudés a evadir-se. De fet d’aquí ve el nom de l’àlbum, benvinguts al nostre disc, al nostre espai d’oci.

Quina és la cançó més definitòria?
El senzill “Junts som invencibles”, perquè creiem que resumeix el missatge del disc. El que volem dir amb aquest tema és que si t’ajuntes amb els amics, la gent que estimes o la societat en general podràs aconseguir-ho tot.

Com serà la posada a escena en directe?
Benvinguts és un disc molt festiu, i per tant volem fer un directe que sigui el màxim d’espectacular possible per poder encomanar aquesta energia positiva a tothom.

Quins són els vostres referents musicals?
A tots quatre ens agrada i escoltem música diferent, de manera que acabem aportant cadascú el nostre granet de sorra influenciat per diferents estils. A més, tampoc volem encasellar-nos en cap estil concret.

Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, entrevista, Bipolar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.