videoclips

Clara Peya musica un conte il·lustrat de Ngugi wa Thiong'o

Estrenem el videoclip il·lustrat del conte 'La revolució vertical' de l'escriptor kenià

L'audiovisual és una adaptació d'Alícia Serrat i les il·lustracions són obra d'Agustín Comotto

| 14/03/2019 a les 13:00h

Vet aquí una història que narra la formació d'un cos que té braços i cames en discussió entre ells. Les extremitats de l'organisme humà no es posen d'acord, en competició les unes amb les altres; no entenen que la cooperació és la clau perquè tot funcioni a la perfecció. L'argument del conte La revolució vertical, obra del reconegut escriptor kenià Ngugi wa Thiong'o, ha pres nova vida amb l'edició il·lustrada que publica properament l'editorial Raig Verd. Avui estrenem el videoclip d'una cançó que parteix d'aquest llibre.


Per a la musicació d'aquest conte, fet a partir de les il·lustracions d'Agustín Comotto, ha estat Clara Peya, pianista i guanyadora del Premi Enderrock de la crítica 2019 a Millor disc de l'any, qui ha compost la cançó de "La revolució vertical", i aquesta vegada s'ha acompanyat de la formació barcelonina The Beating Souls per a la interpretació.

Es tracta d'una cançó on són les parts del cos les que canten, i ha estat Alícia Serrat qui ha adaptat la lletra del kikuyu al català. Aquest és un dels contes més traduïts de la història, ja que a dia d'avui s'ha editat en més de vuitanta idiomes. La cançó es podrà sentir a través de les plataformes digitals a partir de demà i el llibre serà a les llibreries a partir del proper 18 de març.
 

Portada de l'edició il·lustrada de 'La revolució vertical'

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrena, Clara Peya, Ngugi wa Thiong'o, llibres, actualitat, videoclips, il·lustració

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.