Concerts

Sau30 farà un concert «a la carta» al Palau de la Música Catalana

A través de les xarxes socials el públic podrà escollir les cançons que vol sentir en directe

| 19/06/2019 a les 16:38h

Sau30 durant el concert al Gran Teatre del Liceu
Sau30 durant el concert al Gran Teatre del Liceu | Xavier Mercadé
Sau30 no es cansa de trepitjar escenaris barcelonins. Després d'haver actuat a la sala Luz de Gas i haver exhaurit totes les entrades al Gran Teatre del Liceu, el grup oferirà un nou recital a la capital al Palau de la Música en què el públic triarà el repertori de la nit. Serà el proper 15 d'octubre a partir de les 21 h, en una actuació que s'emmarca en el festival Músiques Sensibles. La vetllada també portarà el concert previ de Miquel Abras, amb les entrades ja a la venda

A partir del proper dilluns 24 de juny el grup penjarà a les xarxes una llista aproximada de 20 cançons del seu repertori. Llavors, el públic podrà votar les que voldrà sentir a l'històric emplaçament del Palau; l'únic concert en què els seguidors tindran l'oportunitat de configurar la llista de cançons d'una vetllada que s'ha denominat 'a la carta'. La formació ha publicat recentment un doble disc Sau30 en concert 2018-2019 (Satélite K, 2019), on també es repassen moltes de les peces que es podran sentir durant la nit. 

La gira de Sau30 ha portat el grup a actuar també arreu del territori català durant l'últim any. La formació original, que es va reunir l'any passat per realitzar "només uns quants concerts", ha tocat a l'Auditori de Girona i al Teatre Atlàntida de Vic, entre altres llocs, i va tancar la gira al Gran Teatre del Liceu. No obstant això, sembla que el grup osonenc no vol acomiadar-se definitivament i ha anunciat algunes dates més, entre les quals destaquen el concert al Festival Internacional de Cabrils del 9 d'agost o els recitals a Vilafranca del Penedès (30 d'agost), Alcarràs (31 d'agost) i Sant Cugat (13 de desembre).
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Sau30, Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, músiques sensibles, Miquel Abras

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.