Exposicions

Lluís Llach en fotografia i realitat virtual a l’exposició 'Com un arbre nu'

La mostra es podrà veure del 12 de desembre al 24 d'abril a l'Arts Santa Mònica

El projecte és una iniciativa del Grup Enderrock comissariada pel director escènic Lluís Danés i organitzada per l’àrea de Cultura de la Generalitat de Catalunya

| 29/10/2019 a les 09:00h

Lluís Llach
Lluís Llach | Arxiu Lluís Llach
Lluís Llach és el protagonista d’una gran exposició que es podrà visitar entre el 12 de desembre i el 26 d’abril a l’Arts Santa Mònica de Barcelona. La mostra portarà com a títol Com un arbre nu i és una mirada artística i multisensorial a les cançons de Lluís Llach, amb motiu de 50 anys de carrera.

No es tracta en cap cas d’un recorregut cronològic ni retrospectiu de la seva obra, sinó un convit als visitants a endinsar-se en els paisatges personals de l’artista. L’exposició inclourà diversos àmbits, cadascun dels quals portarà per títol el nom d’una cançó.

A Amor particular podrem (re)viure els concerts mítics que ha fet al llarg de la seva trajectòria; a L’estaca, coneixerem alguns dels secrets de la cançó, com va lluitar contra la dictadura franquista i com segueix sent la banda sonora de moltes estaques que encara cal tombar; a El cafè antic hi trobarem els poetes que ha cantat Lluís Llach, amb un espai especial per a Miquel Martí i Pol; a Viatge a Itaca, descobrirem algunes de les persones que han guiat la vida musical del cantant vergelità; a Alè farem un recorregut sonor i visual per l’interior de les cançons; i a Rar recuperarem un Llach diferent, que s’endinsa en altres disciplines artístiques que no són les pròpies d’un cantautor. També hi haurà un àmbit per repassar-ne la discografia completa.

A més, hi haurà un espai interactiu en el qual trobarem un Llach fet en realitat virtual tocant al piano “Com un arbre nu”. Es tracta d’una experiència immersiva amb una tecnologia pionera a Europa desenvolupada per l’empresa catalana Labsid, i que només s’havia aplicat fins ara per recrear la imatge de Leo Messi, David Bowie o Chaka Khan.

El projecte és una iniciativa del Grup Enderrock comissariada pel director escènic Lluís Danés i organitzada per l’àrea de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, lluis llach, 50 anys, Nova Cançó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.