coronavirus

Els festivals Strenes, Primavera Sound i Maleducats canvien les dates per la Covid-19

Tots tres festivals passaran a celebrar-se a l'estiu

| 01/04/2020 a les 11:30h

Festival Strenes
Festival Strenes | Mònica Quintana
L'estat d'alarma decretat pel Govern el passat 13 de març ha tingut repercussions col·laterals pesants en el sector cultural, com en tants altres àmbits, de forma dràstica i sobtada. Concerts anul·lats, llançaments de discos ajornats i i alteració en les programacions són alguns dels efectes que ha tingut la crisi per la pandèmia en la música. Fem un repàs pels Festivals que enguany han hagut de modificar la seva agenda. 

El festival gironí Strenes ha aconseguit reubicar la seva programació i se celebrarà finalment del 26 de juny a l'11 de juliol. Mantenint prop del 80% del cartell, el cicle ofereix un total de 24 concerts d'entre els quals destaquen els d'artistes com Miki Núñez, Meritxell Neddermann, Blaumut, Suu, Relat, Judit Neddermann, Sopa de Cabra, Obeses, Ginestà, David Busquets i Pau Alabajos, entre d'altres. A més, el festival manté també una de les novetats que introduïa aquest any: La Xefla de l'Strenes, que se celebrarà el 3 de juliol a la sala La Mirona de Salt amb Oques Grasses, Koers i Germà Negre.

Per la seva banda, un dels festivals cabdals de l'escena catalana, el Primavera Sound Festival havia anunciat que es trobava especialment afectat per la situació d'emergència i que estava més a prop de la cancel·lació dels concerts que del seu ajornament. Finalment però, el cicle ha trobat nova data i, per primera vegada en vint anys, el Primavera se celebrarà a l'estiu, del 26 al 30 d'agost.

Un dels altres festivals que ha hagut de posposar la seva activitat ha estat el Maleducats, que impulsat per Lildami, havia d'estrenar-se aquest proper nou de maig. A causa del Covid-19 han hagut d'ajornar-lo al 18 juliol però, això sí, han aconseguit mantenir tota la seva programació comptant amb artistes de música urbana internacionals i catalans com WosEcko o Trueno31 FAMP.A.W.N. GangTremenda JauríaFlashy Ice CreamLil Russia i, com no, el mateix Lildami.
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, estat d'alarma, Strenes, Primavera Sound, coronavirus, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.