Sona9

Joan Dausà: «El dia del concert preliminar, l’Axel Pi em va portar a comprar roba per canviar el meu vestuari»

El cantautor de Sant Feliu va guanyar el Premi Popular del Sona9 2010 amb la seva banda Els Tipus d’Interès

| 23/08/2020 a les 12:30h

Joan Dausà
Joan Dausà | Carles Rodríguez
Joan Dausà acompanyat de la seva primera banda, Els Tipus d’Interès, va ser finalista del Sona9 2010 i va guanyar dedarrer el premi atorgat gràcies a la Votació Popular. Dausà fa un exercici de memòria i diu que part de culpa de la seva presència al Sona9 la tenen Manel: “La primera maqueta, amb la qual em vaig presentar, la va gravar Arnau Vallvé al seu estudi Can Sons, i Martí Maymó em va animar perquè em presentés al concurs”.

En aquella època, encara no tenia gaire clara la seva imatge per als directes, però un bon amic el va assessorar molt bé: “Una anècdota que recordo va ser el dia del concert preliminar a la sala Razzmatazz 3 de Barcelona, quan l’amic Axel Pi de Sidonie em va portar a comprar la roba per canviar el meu vestuari. Llavors no tenia clara la meva imatge a l’escenari”.

El cantautor de Sant Feliu de Llobregat explica també l’impacte de la versió del tema “Eye in the Sky” d’Alan Parsons, que va batejar com “No és més que un detall”, i que va haver d’interpretar en directe com una de les proves a les semifinals del concurs: “Vam mantenir viva aquella adaptació durant tota la gira del Jo mai mai, i la veritat és que funcionava molt bé en directe”.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, Joan Dausà, Sona9 2010, Sona9, entrevista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.