Trilok Gurtu aterra a L'Auditori

El percussionista indi presenta el 18 de febrer la seva col·laboració amb Pedro Javier González i Raúl Rodríguez

| 17/02/2011 a les 06:59h

El Festival Internacional de Percussió de Catalunya acull aquesta setmana dos concerts: els ritmes brasilers de Tambor de Saía (17 de febrer) i Transversal, l'espectacle de Pedro Javier González i Raúl Rodríguez al costat de Trilok Gurtu (18 de febrer).



La sisena edició del Festival Internacional de Percussió de Catalunya, organitzat per L'Auditori de Barcelona, ofereix aquesta setmana dues propostes tan diferenciades com prometedores: el jove septet femení de percussió brasilera Tambor de Saía i Transversal, muntatge que reuneix a l'escenari el percussionista indi Trilok Gurtu amb Pedro Javier González i Raúl Rodríguez.
A Transversal, Gurtu comparteix la seva inversemblant capacitat rítmica amb el guitarrista Pedro Javier González (impulsor d'aquest projecte, produït pel segell Contrabaix) i amb el sonador de tres Raúl Rodríguez (pioner en la introducció d'aquest instrument cubà en el flamenc).
Pel que fa a Tambor de Saía, és un grup integrat per set dones, format a Barcelona el 2009, que planteja el seu espectacle com un recorregut per la diversitat rítmica i musical dels territoris que formen el Brasil.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, "Trilok Gurtu", festival, percussió, Catalunya, "Tambor de Saía", "Pedro Javier González", "Raúl Rodríguez"