Roger Mas i la Cobla

Divendres es va cloure el cicle BandAutors al Palau amb l'últim experiment del cantautor solsoní

| 20/04/2011 a les 11:00h

Què tenen en comú la Cobla Sant Jordi i Roger Mas? La resposta és un espectacle conjunt que rodaran a partir de la tardor. El primer tastet d'aquest nou projecte es va poder sentir el passat divendres al darrer concert del cicle BandAutors al Palau.


Ja feia setmanes que les entrades per a aquest concert al Petit Palau estaven esgotades. Roger Mas va tancar un cicle que es va obrir el passat octubre amb Sanjosex i on també hi ha hagut Els Pets, l'espectacle Músiquetes per la Bressola (amb Refree, Mazoni, Lluís Gavaldà, Anna Roig, Lídia Pujol i Gerard Quintana sota la batuta de Xavi Lloses), la nit de la Nova Cançó popular valenciana amb Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra', el fi de gira d'Els Amics de les Arts (amb dues nits omplint el Palau de la Música) i l'emotiu directe de Mishima (que van aconseguir omplir).
El fi de festa va servir per fer una prèvia d'un nou espectacle conjunt entre Roger Mas i la Cobla Sant Jordi. La primera part del recital va ser un concert de Mas amb la seva banda habitual, i després de quinze minuts de descans, els onze membres de la Cobla van pujar a l'escenari per transformar alguns  dels temes del solsoní. Per tancar, una interpretació conjunta de "La Santa Espina".
Aquí podeu veure més fotografies del concert i aquí una llista de Spotify amb el repertori.



Arxivat a: Enderrock