'La Ciutat dels Àngels', nou clip d'Ix!

Estrenem el primer vídeo del seu últim disc, 'Immersió'

| 07/06/2012 a les 07:00h

El tercer disc d'Ix!, Immersió (Gat Records, 2012), ha suposat un canvi respecte als treballs precedents: més alegria, més vitalitat, més llum; més rock. Avui arriba el primer videoclip del disc, de la cançó "La Ciutat dels Àngels", i Enderrock.cat l'estrena en exclusiva.


David Mullor, cantant i compositor de les lletres del grup, defineix el nou treball com una reflexió que reacciona a la meravellosa contradicció en què vivim. Des de la bellesa fins a la injustícia, passant per l'alegria i pel nus dels embolics del sistema, Ix! fa un pas cap a la reivindicació, cap a la lluita, i es vesteix d'una nova faceta.
Immersió és una manera de cridar l'atenció cap a tota la problemàtica que ha suposat l'afer de la immersió lingüística. Segons Ix! els artistes han d'estar compromesos: "Tenim altres problemes que no són la llengua catalana, però nosaltres en som practicants: fem cultura en català assumint que la música en català l'escolten només un determinat tipus de persones i que les nostres fronteres d'acció cultural queden reduïdes al nostre territori. Si a més ens desprestigien la matèria primera que és el català ja podem plegar".
Tal com ens expliquen els mateixos intregrants del grup, "La Ciutat dels Àngels" "parla de les ciutats vistes com un lloc on tot és possible, on hi passen un munt de coses, de trens, d'oportunitats, i on s'hi centren moltes expectatives però alhora, també, d'un lloc on tot es fa difícil, i on pot ser complicat i dur".
El seu objectiu, a l'hora de traslladar la cançó al clip, ha estat el següent: "Nosaltres volíem mostrar allò positiu i alhora negatiu que trobem en una ciutat, i el fet de centrar-ho en dos personatges ens permet mostrar, a partir d'aquesta relació d'amor-odi entre ells, elements que tenen a veure amb l'essència de la ciutat".
"La Ciutat dels Àngels" és la cançó protagonista d'un nou clip de Pol Ponsarnau (que ja s'havia encarregat de donar aire audiovisual a les cançons d'Ix! amb clips de temes com "No estiguis trista"). Avui l'estrenem en exclusiva a Enderrock.cat:


Arxivat a: Enderrock