El Sons del Món destapa els vins

Ja s'han fet públics els vins que acompanyaran els artistes que actuaran a Roses i Vilabertran

| 20/06/2012 a les 15:00h

Jorge Drexler, Love of Lesbian i Els Amics de les Arts, entre altres, trepitjaran l'escenari del festival Sons del Món, on els assistents gaudeixen de la millor gastronomia i de música en viu amb el teló de fons del Conjunt Monàstic Vilabertran i de la Ciutadella de Roses des del 30 de juny fins al 27 de juliol.


El sommelier Roger Viusà del Celler de Can Roca ha presentat a l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà el maridatge de cinc vins catalans fet expressament per als concerts que tindran lloc al festival gironí Sons del Món.
La cita és una de les ocasions més importants de l'any per als amants de la gastronomia i l'enologia que volen gaudir de la música en viu. L'edició d'enguany del festival tindrà lloc del 30 de juny al 27 de juliol amb la Ciutadella de Roses i el Conjunt Monàstic Vilabertran com a teló de fons.
El dia 30 de juny Jorge Drexler inaugurarà el Sons del Món, i el cuiner convidat que s'encarregarà de l'àpat serà Sergi Arola acompanyant-lo amb el vi Gotes del celler Porta del Priorat.
Aquest 2012 també passarà per Roses i Vilabertran Marina Rossell, que s'acompanyarà la nit del 7 de juliol del vi Nívia del celler Mas Llunes. El 14 de juliol, a Roses, els assistens podran escoltar Els Amics de les Arts acompanyant-se del vi Floresta del celler Pere Guardiola. Manuel Carrasco pujarà a l'escenari del Sons del Món el dia 21 de juliol acompanyant les cançons amb el vi Camino del celler Terra Remota.
El dia 27 seran Love of Lesbian els encarregats de tancar el festival. Acompanyaran els temes del seu nou celebrat setè àlbum, La noche eterna / Los días no vividos (Music Bus / Warner, 2012), amb el vi Gran Caus Blanc del celler Can Ràfols.
Podeu trobar tota la informació sobre el festival i adquirir entrades per als sopars amb concert des de  l'espai web de Sons del Món.
Arxivat a: Enderrock