Dibuixem la Bressola

Enderrock engega un concurs de dibuix per a nens i nenes fins a 14 anys

| 31/10/2012 a les 14:00h

Tens una neboda amb do de pintora? El teu fill se sap totes les cançons de l'Anna Roig? T'agradaria que el teu cosí petit dibuixés la cançó d'"En Pere Gallerí"? Aquest desembre es publicarà el tercer disc de la Bressola: és per això que Enderrock.cat engega un concurs perquè els nens i les nenes fins a 14 anys il·lustrin el reportatge que es publicarà a la revista. Tenen temps fins d'aquí a deu dies!


Després de Musiquetes per la Bressola (Propaganda pel Fet!, 2008) i Cançonetes per la Bressola (EDR Discos, 2010),  ja s'està preparant la tercera de remesa de temes que formaran part del disc 1,2,3... pica Bressola!. Les cançons que formaran part del nou disc i els músics que les interpreten (o la barreja de totes dues coses) han de servir com a font d'inspiració per a tots els nens i nenes fins a 14 anys que vulguin participar al concurs que engega Enderrock per tal d'il·lustrar l'article que sortirà publicat al número de desembre de la revista. 

Alguns dels temes del disc:
Carles Belda + David Estop
"En Pere Gallerí"
Anna Roig "Lo pardal"
Joan Garriga "Sóc un músic"
Marc Serrats "Tren pinxo"
Renaldo & Clara + The Nordish "La presó de Lleida"
Joan Colomo & Pau Gener Galin "Les nines maques"
Rafalito + Txarango "La cirereta"
Mine! "A la muntanya"
Pep Toni, Oliva Trencada "Un potó"
OVD Twins "Dos pardalets"

Bases del certamen:
Per participar al concurs cal fer arribar abans de l'11 de novembre a Enderrock la il·lustració (original, escanejada o fotografiada en alta resolució), especificant el nom i cognoms de l'autor, la seva edat i població, i quin músic (o cançó) ha inspirat el dibuix. Els millors dibuixos sortiran publicats al número de desembre de la revista amb els noms i cognoms dels autors, i entre totes les il·lustracions rebudes, sortejarem cinc exemplars del disc 1,2,3... pica Bressola!.
Es pot fer arribar el dibuix directament a les oficines d'Enderrock (la data límit es manté al diumenge 11 de novembre), al carrer Muntaner 477 baixos 2a, o enviar un correu electrònic abans del diumenge 11 de novembre a [email protected].
Podeu inspirar-vos o seguir el procés de gravació als Estudis Paella.

Arxivat a: Concursos