El Ressupó arriba a Reus

Hi actuaran Joan Colomo, Mine! i Paul Fuster, entre altres

| 21/11/2012 a les 06:58h

Torna la tardor de Reus amb el festival de petits concerts Ressupó. Serà del 12 al 15 de desembre, i de moment hi ha confirmades les actuacions de Joan Colomo, Mine! i Paul Fuster. S'esperen molts més concerts a les sales petites i mitjanes de Reus.


La segona edició del Ressupó de tardor a Reus encara no té gaires concerts confirmats, però cal estar atents al seu web perquè s'espera una bona programacó. El Ressupó agermana dues poblacions, Reus i Celrà. A Reus s'hi fa el cicle de concerts de tardor i a Celrà s'hi programen concerts a l'estiu.
Aquest estiu a Celrà s'hi va poder veure Joan Colomo, Joan Dausà i Senyors Tranquil acompanyats de sopars a la fresca. A Reus, l'any passat, el Ressupó va moure set escenaris diferents de la ciutat amb més de quinze artistes, entre els quals hi havia Anímic, Quart Primera, Esperit!, James Kakande, Joan Masdéu, Eduard Canimas, Tim Holehouse (d'Anglaterra), Estúpida Erikah, Miquel Abras, Tori Sparks (dels Estats Units) i Albert Jordà.
Igual que l'any passat, l'entrada a tots els concerts serà gratuïta, excepte la de Joan Colomo i Paul Fuster a la nit al Teatre Batrina. Al Youtube es pot veure un vídeo de les actuacions d'estiu del Ressupó a Celrà:



Arxivat a: Enderrock