Pere Agramunt: "S'ha de saber acabar les coses a temps"

Parlem amb el director artístic del Faraday

| 03/12/2012 a les 15:00h

Pere Agramunt és el cantant i líder de La Brigada, però també és el director artístic del Faraday. La setmana passada l'organització del festival va explicar que ja estavea preparant la 13a edició, i que aquesta seria la darrera. Parlem amb el músic de Vilanova i la Geltrú dels motius pels quals un festival que omple la platja del Far des de fa deu anys ara ha decidit plegar veles.
 

Per què heu decidit que amb deu edicions del Faraday ja n'hi ha prou?
Pere Agramunt: 
La direcció sencera del festival va entendre que havíem cobert un cicle, i que potser  la millor manera d'acabar-lo era amb una gran i última edició.

Si esgoteu les entrades, teniu patrocinadors i el festival funciona, com és que heu decidit prendre aquesta decisió?
P.A: 
De vegades s'ha de saber acabar les coses a temps. Què millor que ara que encara tenim força i no tenim l'ànima morta.

Creieu que hi ha massa oferta festivalera?
P.A:
Ni parlar-ne. Com més oferta musical feta amb criteri hi hagi al país, més viu culturalment estarà. El públic també es fa.

A quins festivals enviareu el vostre públic a partir del 2014?
P.A: El nostre públic sabrà triar bé. Nosaltres continuarem tenint tots els amics de l'A-petit (popArb, (a)phònica, Palmfest, Festus, inVictro), sense desmerèixer la bona relació que sempre hem mantingut amb el Primavera Sound.

Què prepareu d'especial en aquesta darrera edició?
P.A: Serà sorpresa. Com sempre, treballarem per oferir el millor cartell possible, en la línia que ens ha caracteritzat.

Arxivat a: Enderrock