Big Mama & Sister Marion gravaran disc en directe

Dijous 6 de març en una doble sessió (19 h i 20.30 h) a la casa Golferichs

| 27/02/2014 a les 15:00h

Les dames del blues van actuar la tardor passada al cicle Dijous Blues de la Casa Golferichs, i gràcies a la bona acústica i el clima que es va crear a la sala, el duet ha volgut enregistrar el seu primer disc en aquest espai. L'entrada és gratuïta però cal fer una reserva prèvia ja que l'aforament és limitat. Es pot fer la reserva presencialment, per telèfon o per correu, a partir del dilluns de la setmana corresponent.

Big Mama & Sister Marion


Sister Marion (Miriam Aparicio) al piano i Big Mama (Montse Pratdesaba) a la veu van començar un projecte el 2012 per retre homenatge i apropar-nos més al món de les primeres dones del blues. Després d'haver estat actuant per les diferents sales de la geografia catalana, han volgut reflectir tot el treball fet en aquesta gravació del disc.
Big Mama & Sister Marion plasmen el reflex d'una època en què la veu de les dones va ressonar en teatres i viles, transmetent un missatge d'experiència expressada de vegades de manera intimista i melancòlica.
El concert està emmarcat dins el cicle Dijous Blues de la Casa Golferichs, un cicle de concerts en el qual es recorren els orígens i les influències del gènere amb conferències musicades i concerts. En aquesta gravació en directe s'espera tenir la col·laboració del públic assistent per crear un bon ambient musical.
Arxivat a: Enderrock