La Gossa Sorda aixeca polseguera a l'Acampada

En la segona nit del festival hi actuaran també Green Valley, Aspencat, Talco i Ebri Knight

| 18/07/2014 a les 15:00h

La 19a edició de l'Acampada Jove arriba a l'equador amb una jornada musical amb segell valencià, i amb el reggae i l'ska com a plats forts. 
 La Gossa Sorda Foto: Xepo W. Sanches

Montblanc ha acollit un any més el festival politicomusical de les JERC que va començar ahir i s'allargarà fins diumenge al matí. Txarango, Oques Grasses, Pirat's Sound Sistema i Bonobos, entre altres, van llançar el tret de sortida a la trobada que seguirà les coordenades de la nit anterior. D'entrada, la Carpa Tio Canya rebrà les versions folk de Germà Negre i l'espectacle de rock èpic d'Obeses amb Zel (Música Global, 2013) per anar fent boca per a una nit explosiva. 
El reggae de Green Valley actuarà a l'escenari principal a partir de les 22 h, en una nit marcada per una programació amb ADN valencià a càrrec de dos grup capdavanters: Aspencat i La Gossa Sorda. Els de la Marina Alta segueixen amb la gira Antimatèria tour, un nou directe del seu darrer treball Essència (autoeditat, 2013) que han presentat aquesta setmana a l'espai d'Enderrock TV en el tram final del programa L'Illa de Robinson a El Punt Avui TV. A més, compartiran escenari amb els de Pego, i és que La Gossa Sorda tornen a escena per remoure consciències amb La polseguera (Maldito Records, 2014). Des d'Itàlia, Talco oferiran una bona dosi de ska reivindicatiu que clouran Ebri Knight amb el seu folk rock d'aires rurals. 


Arxivat a: Enderrock