A la venda les entrades per al Mercat de Música Viva de Vic

La 26a edició tindrà lloc del 18 al 21 de setembre

| 17/07/2014 a les 14:59h

Aprofitant el seu caràcter de punt de trobada professional que aplega tots els sectors de la indústria musical, el MMVV programa prop d'una seixantena de concerts gratuïts i de pagament del 18 al 21 de setembre en nous espais diferents de la ciutat de Vic.
Els Pets Foto: Arxiu Enderrock

A l'edició d'enguany es mantenen les dues modalitats d'abonaments d'oferta de l'any passat. Així, l'abonament low cost , pensat per als que volen descobrir propostes musicals menys conegudes i que permet assistir a tots els concerts de pagament d'una jornada en funció de la capacitat, estarà a la venda per 20 euros. Igualment, la modalitat d'abonament garantit continua oferint per 30 euros l'entrada a 5 concerts a seleccionar entre tota la programació, i assegura el seient als concerts desitjats. També es posarà a la venda per 10 euros un lot d'entrades individuals per als concerts del 19, 20 i 21 de setembre. Adrià Puntí , Els Pets i Pau Vallvé (divendres), Joan Colomo ,  Joana Serrat i Toni Xuclà (dissabte) i Barbara Van Hoestenberghe i l'espectacle infantil de The Penguins (diumenge) són alguns dels artistes que passaran pels escenaris de la capital osonenca.
Tots els concerts del 18 de setembre, amb independència de l'espai en què se celebren, són gratuïts, a excepció del concert inaugural. Oferiran concerts de lliure entrada artistes com Ian Sala , Pegasus o The Mamzelles , entre d'altres.

MMVV Foto: Carles Rodríguez
Arxivat a: Enderrock