Els Amics de les Arts i Andrea Motis & Joan Chamorro a Andorra

Hi actuaran al mes d'octubre dins el festival Narciso Yepes Odino i Fundació Crèdit Andorrà

| 20/08/2014 a les 07:00h

Enguany se celebrarà la 32ena edició de la cita andorrana amb uns caps de cartell que debuten al festival. 
 Els Amics de les Arts Foto: Xavier Mercadé

La programació inclou música clàssica, jazz i pop en sis concerts que tindran lloc a l'auditori Nacional d'Andorra i a l'església parroquial d'Ordino. La qualitat artística és marca de la casa del festival andorrà i els encarregats d'engegar la 32ena edició seran Andrea Motis & Joan Chamorro Group acompanyats de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), un recital únic on interpretaran standards de jazz el proper 11 d'octubre. L'endemà, El Sextet Romàntic, un conjunt de corda format per cinc músics de l'ONCA amb la col·laboració de la violinista armènia Tatevik Khachatryan, interpretaran obres de Richard Strauss i Johannes Brahms.
Els Amics de les Arts travessaran la frontera per presentar Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014) el 17 d'octubre, la portuguesa Maria de Medeiros hi actuarà el dia 24, mentre que el 30 d'octubre l'auditori acollirà el retorn de Luz Casal amb el seu nou disc Almas gemelas, després d'un silenci discogràfic de sis anys. A més a més, el 19 d'octubre el festival ha programat un concert familiar, per tal d'apropar la música als més petits tot gaudint-ne en família.
Les entrades es posaran a la venda a partir del 10 de setembre i es podran adquirir a l'Oficina de Turisme d'Ordino i a l'oficina Nacional de Turisme d'Andorra la Vella.
Arxivat a: Enderrock