Torna el Connexions, un cicle de diàlegs musicals a Barcelona

Tindrà lloc del 10 d'octubre al 21 de novembre

| 16/09/2014 a les 14:59h

El cicle de diàlegs musicals Connexions torna aquesta tardor a l’escena cultural barcelonina amb la seva tercera edició, que tindrà lloc del 10 d’octubre al 21 de novembre. Joan Colomo, El Petit de Cal Eril i Os Meus Shorts són protagonistes d'enguany.
Joan Colomo Foto: Arxiu Enderrock

El cicle començarà el 10 d'octubre i s'allargarà fins al 21 de novembre. El Connexions es converteix cada any en una proposta interessant de cara a la tardor, amb la intenció de posar sobre l'escenari insòlites trobades de músics de disciplines diferents que oferiran al públic el resultat del seu treball conjunt. Els espectacles del bloc central de Connexions, molts dels quals estrenes absolutes, tindran lloc els divendres a la sala Apolo i la [2] i són els següents: Dorantes & Reunaud García Fons & Cordes del Món, Joan Colomo & STN, Marinah & Chicuelo, El Petit de Cal Eril & David Mengual Free Spirits Big Band, Rumbamazigha 2.0 i The Gramophone Allstars Big Band.

Programacions paral·leles
A més d’aquest bloc central de concerts, i com a novetat d’aquesta edició, també es creen dues programacions que, sota l’epígraf de Desconnexions, portaran la música els dimarts a la sala Almo2bar de Gràcia i els dimecres al JazzSí Club, al Raval. En les cites dels dimarts a l’Almo2bar hi trobem Os Meus Shorts, Guillamino & the Control Z'sSatellites, Macrobukkake, Extraño Weys, Bradien/Escoffet, Pacosan i també un històric projecte de l’escena electrònica i psicodèlica internacional, Silver Apples.
Pel que fa als dimecres, el JazzSí Club acollirà projectes més propers al jazz amb músics vinculats al Taller de Músics com Toni SaigiYeray Hernández, Joan Solana, Marco Boi, Roger Martínez i Clara Santiago. Una altra novetat d’aquesta edició serà la col·laboració amb el projecte audiovisual Tots Sants, que presentarà vídeos il·lustratius dels principals espectacles del Connexions.
Arxivat a: Enderrock