Acrobàcies entre música i poesia

Del 29 d'octubre al 29 de novembre a l'Hospitalet de Llobregat

| 26/10/2014 a les 06:59h

El festival Acròbates combina poesia i música d'autors novells i altres de més consolidats. A la novena edició, el cicle creix i la programació s'allarga fins al 29 de novembre. Jorge Drexler, Nacho Vegas, Dani Flaco i The New Catalan Ensemble s'encarregaran de la música i compartiran cartell amb els versos de Joan Vinyoli, Joana Raspall i Miquel Martí i Pol, entre altres.
Jorge Drexler Foto: Arxiu Enderrock

El cicle arriba un any més carregat amb una vintena d'espectacles on la música i la poesia inunden l'Hospitalet de Llobregat. El dimecres 29 d'octubre el Teatre Joventut acollirà el tret de sortida de la novena edició amb The New Catalan Ensemble, formació encapçalada per Andrea Motis i Joan Chamorro. La formació ha musicat per a l'ocasió poemes de Joan Vinyoli, Joan Salvat Papasseit, Gabriel Ferrater, Joan Margarit, Montserrat Abelló, Enric Casasses, etc.
Acrobàcies infinites entre versos i tonades per a tots els gustos configuren una programació acurada on molts grups tindran l'ocasió de presentar nous treballs discogràfics, com ara Jorge Drexler (6/11), Nacho Vegas (7/11), Depedro (8/11), Pedro Pastor (14/11), Jorge Marazu (20/11) i Dani Flaco (21/11). D'altra banda, el dimarts 4 de novembre tindrà lloc un espectacle únic, Love of poetry, a càrrec de Santi Balmes i Julián Saldarriaga (Love of Lesbian) juntament amb el músic i productor Pancho Varona, on fusionaran les dues disciplines des d'una òptica personal i irrepetible.
Podeu consultar tota la programació al web del festival.
Arxivat a: Enderrock