El festival BarnaSants escalfa motors

Sortegem 10 entrades dobles per a la festa de presentació de demà

| 14/01/2015 a les 11:00h

El dissabte 24 de gener Toti Soler serà el mestre de cerimònies de la 20a edició del festival de cançó d'autor a l'Auditori Municipal de Terrassa, i una setmana abans el BarnaSants vol començar a posar fil a l'agulla amb una festa de presentació a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. Serà demà i hi haurà un tastet de la programació amb actuacions en directe, i Enderrock.cat sorteja 10 entrades dobles.
Toti Soler Foto: Juan Miguel Morales

Volem el pa sencer! és el lema que lidera la vintena edició del BarnaSants, dedicada a Ovidi Montllor concidint amb els 20 anys de la mort de l'alcoià. Abans que el seu company i amic Toti Soler doni el tret de sortida, el festival de cançó d'autor ha organitzat una festa de presentació que reunirà tots els seus implicats demà a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm a les 20 h (obertura de portes a les 19.30 h).

El director del BarnaSants, Pere Camps, presentarà la vintena edició als assistents, un cartell que sempre ha estat l'altaveu de l'inconformisme i ha donat protagonisme als autors. És per això que a l'acte hi haurà tres actuacions d'artistes emergents. 

Hi vols anar?
Entre els lectors d'Enderrock.cat sortegem 10 entrades dobles per al showcase del festival de cançó d'autor. Només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb les vostres dades (nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte). Publicarem el nom dels guanyadors demà a les 15 h.
Arxivat a: Concursos