Vols un llibre signat per Lluís Llach?

Sortegem 5 exemplars d'una edició especial de la novel·la 'Les dones de la Principal'

| 15/04/2015 a les 07:00h

La segona novel·la del cantautor de Verges, Les dones de la Principal (Empúries, 2014), va esdevenir una de les novel·les de l'any 2014, amb més de 30.000 exemplars venuts. Per escalfar motors per a Sant Jordi, a Enderrock.cat sortegem cinc exemplars firmats per Lluís Llach.
Lluís Llach Foto: Juan Miguel Morales

Les dones de la Principal és la segona novel·la de Lluís Llach, en què s'explica la història de tres dones que regenten el casal de Pous, un poble de la comarca de l'Abadia. Se n'ha venut més de 30.000 exemplars, i s'ha posicionat així com una de les novel·les més populars del 2014. 

L'any 2007 Lluís Llach es retirava de la seva carrera artística que l'havia dut a actuar per tot el món, amb més de quaranta anys de trajectòria a les butxaques. Des d'aleshores, ha dut a terme múltiples projectes aliens a la música, entre els quals hi ha la seva primera novel·la, Memòria d'uns ulls pintants (2011), o Estimat Miquel (2013), que repassa l'amistat que el va unir amb Miquel Martí i Pol durant més de vint anys.

Vols un exemplar de Les dones de la Principal? 
A Enderrock.cat sortegem cinc exemplars de l'última novel·la de Lluís Llach, en una edició especial de tapes dures signada pel mític cantautor. Per participar al concurs només has d'enviar un correu a [email protected], amb el teu nom, cognoms i DNI. 

Dilluns 20 d'abril farem públics els resultats. Sort!
Arxivat a: Concursos