De míting electoral amb La Terrasseta de Preixens

Sortegem tres entrades dobles per a l'estrena de 'Candidatura' a Barcelona

| 22/05/2015 a les 06:59h

Candidatura (autoeditat, 2015) és el tercer treball de La Terrasseta de Preixens, un disc que transforma la festa en Festa Major i que fa ballar tothom que els acompanya. El proper dijous 28 de maig presentaran el programa electoral a la sala [2] de l'Apolo, acompanyats de Dijous Paella. A Enderrock.cat sortegem tres entrades dobles. Hi vols anar?

La Terrasseta de Preixens. Foto: Arxiu

La formació targarina La Terrasseta de Preixens presenta Candidatura (autoeditat, 2015), i tot i que les eleccions són el 24 de maig, el dijous 28 encara es podrà sentir el seu programa electoral a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona, amb molt bona companyia: la formació rumbera Dijous Paella.

El tercer àlbum de la banda de Tàrrega arriba ple de ritmes ballables, i hi han col·laborat músics de primera línia, com Francesc Ribera 'Titot', Carles Belda i Joan Garriga (La Troba King-Fú), que els han ajudat a confeccionar "El govern més animal". La proposta "sense complexos ni manies, transparent i que encomana festa" de La Terrasseta de Preixens arriba a Barcelona amb ganes de fer ballar tothom que s'hi apropi. 



Vols conèixer la Candidatura de La Terrasseta de Preixens?
A Enderrock.cat sortegem tres entrades dobles per assistir a la gran festa major que la Terrasseta de Preixens oferirà a la sala [2] de l'Apolo el proper 28 de maig. Si hi vols anar, només has d'enviar un correu a [email protected], indicant el teu nom, cognoms, telèfon i DNI, i respondre a la pregunta següent: Quin és el formatge que passeja La Terrasseta a la seva Candidatura?

El dia abans del concert, dimecres 27, anunciarem els guanyadors en una notícia. Sort! 
Arxivat a: Concursos