Adrià Puntí, Quimi Portet i Blaumut
al Guitar BCN

Luis Eduardo Aute inaugurarà el festival barceloní el 18 de febrer

| 26/11/2015 a les 13:30h

El festival Guitar BCN ha anunciat els primers artistes que desfilaran per la ciutat comtal de febrer a juny de 2016: una vintena de grups i solistes internacionals i locals, com ara Quimi Portet, Blaumut, Adrià Puntí, Ramon Mirabet o Carlos Sadness.
Adrià Puntí. Foto: L&H

Els festivals estan engegant la màquina per a l'any que ve. El mateix dia que Clòwnia Festival ha posat a la venda els abonaments per a la tercera edició i ha confirmat els primers artistes del cartell de 2016, el Guitar BCN també ha publicat un tastet de la seva programació. 

Adrià Puntí oferirà dues actuacions amb repertori divers. El saltenc presentarà, d'una banda, l'11 de març a l'Auditori el seu retorn discogràfic, La clau de girar el taller (Satélite K), i de l'altra el llibre-disc Enclusa i un cop de mall (Satélite K), el 15 d'abril al mateix escenari. 

El nou disc de Quimi Portet veurà a la llum l'any vinent, i de moment ja ha confirmat assistència al Guitar BCN per presentar-lo en societat. Ramon Mirabet també aterrarà amb noves cançons sota el braç, mentre que Blaumut seguiran amb la presentació del seu segon disc, El primer arbre del bosc (Satélite K, 2015). 

El gran cantautor Luis Eduardo Aute serà l'encarregat d'inaugurar la 27a edició del Guitar BCN al Palau de la Música Catalana el 18 de febrer. Una altra cita ineludible serà l'última visita de Buena Vista Social Club, en el que serà el seu concert final de comiat el 4 d'abril a l'Auditori del Fòrum.

El primer avançament del cartell el completen Carlos Sadness, el pianista Ludovico Einaudi, Lindi Ortega, Tomatito, Revólver Acústico, Juanito Makandé, Rozalén, Vanesa Martín, Carmen Boza, Noel Gallagher, Yann Tiersen, Greg Dulli i Caravan Palace, els quals van actuar a Barcelona el juliol passat al Cruïlla. 

Les entrades per a alguns dels concerts ja es poden comprar al web del Guitar BCN.
Arxivat a: Enderrock, ramon mirabet, adrià puntí, blaumut, quimi portet, barcelona, guitar fest, festivals