Viquimarató musical a Girona

El dissabte 27 de febrer l'Espai Marfà acollirà una trobada oberta de viquipedistes i melòmans

| 19/02/2016 a les 15:00h

La Viquipèdia és un projecte sense ànim de lucre, una enciclopèdia virtual i gratuïta que gràcies a la dedicació de persones d'arreu del món esdevé un dels portals de coneixement més rellevants a escala mundial. De cara als Premis Enderrock 2016, l'entitat Amical Wikimedia i Enderrock organitzen una viquimarató per actualitzar, ampliar i crear articles de temàtica musical. T'hi esperem!

Imatge del cartell. Autor: Manuel Cuyàs


Per anar escalfant motors dels Premis Enderrock 2016, l'entitat Amical Wikimedia i Enderrock organitzen una viquimarató musical que tindrà lloc el dissabte 27 de febrer a l'Espai Marfà de Girona. Es tracta d'una activitat oberta a tots els melòmans i viquipedistes que vulguin ampliar els articles de l'enciclopèdia, en aquest cas, en l'àmbit musical. És una oportunitat per fer créixer el projecte col·laboratiu i compartir una bona estona amb altres persones interessades en la temàtica. Anteriorment s'han realitzat viquimaratons sobre llengua catalana, amb motiu del Tricentenari del 1714, Joan Miró o Xavier Miserachs.

La Viquimarató Premis Enderrock 2016 se celebrarà d'11 a 19 h, i tots els que hi vulguin participar s'han d'inscriure aquí. Hi haurà servei de càtering per als assistents i un miniconcert final a càrrec del pianista Eduard Gener.

La redacció d'Enderrock proporcionarà tota la informació necessària als viquipedistes a través de la informació d'Enderrock.cat i els números de la revista en paper. D'entrada hi ha una proposta d'articles publicats, però tothom que ho vulgui en pot proposar més.

Els reptes suggerits són els següents: ampliar l'entrada de Xavier Cugat, coincidint amb l'Any Cugat; crear l'entrada "Macroconcert del Palau Sant Jordi 14/06/1991"; introduir els 50 millors discos de l'any segons la crítica dels Premis Enderrock 2016; introduir els Premis Enderrock 2016 de públic i crítica; actualitzar l'entrada del Sona 9: premis i grups al llarg de 15 edicions; crear l'entrada del disc "Ben endins", el disc més venut de la història del rock català, que compleix 25 anys, i completar aquest repte del passat dia de la música.
Arxivat a: Enderrock, premis enderrock, girona, viquipedia, viquimarató, amical wikimedia