Festivals

El Maresme lliure i tropical en tres concerts

Dissabte 25 de març a la sala Clap de Mataró

Amb les actuacions de Pachawa Sound, System Beat i Zoom Musiqueta

Hora de Joglar i Pachawa Sound a l’Enderrock Sona

| 18/03/2017 a les 15:00h

Pachawa Sound
Pachawa Sound | Arxiu del Tropical Fest
La Casa de la Música de Mataró organitza el festival Tropical Fest: tres concerts per donar a conèixer tres grups del Maresme durant una mateixa nit, la del 25 de març.

Sota la coneguda cantarella "El Maresme lliure i tropical" apareix el nom d'aquest festival, que suma en un únic cartell tres grups emergents de la comarca.

Pachawa Sound fan parada a Mataró amb el seu primer disc d'estudi, Elemental (U98 music, 2017). Després d'una gira que els ha portat arreu de Catalunya i fins al País Basc i França tornen a la sala que els va veure néixer. Destaquen per utilitzar l'estil drum'n'bass en algunes de les cançons, i això els dona un toc personal i diferenciador.



També hi serà presentat el seu nou directe Zoom Musiqueta. Amb una fusió que passa pel reggae, el funk i el pop-rock entre diverses sonoritats acústiques, pretenen obrir-se un espai dins el panorama festiu.

Tancarà la nit del Tropical Fest amb un esil electrònic el grup System Beat amb la seva gira de presentació. Una proposta innovadora i avantguardista.
Arxivat a: Enderrock, Casa de la Música Mataró, Tropical Fest, System Beat, Zoom Musiqueta, Pachawa Sound

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.