Festival

El Guitar BCN continua en marxa

Amb les actuacions de Joan Colomo, Els Amics de les Arts, Animal i Cesk Freixas

Des de l'Estat espanyol arriben Amaral, Russian Red, Loquillo, entre altres

Trepitjaran el festival músics internacionals com Path Metheny o Rick Astley, conegut pel seu "Never Gonna Give You Up"

| 10/04/2017 a les 07:00h

Joan Colomo
Joan Colomo | Juan Miguel Morales
El Guitar Festival de Barcelona porta des del gener programant concerts per la ciutat, gràcies al certàmen hem pogut veure a artistes com Lambchop, Leon Benavente o Rosalía & Raül Refree. La programació continua i s'expandeix fins el proper 6 de juliol.

Durant els tres mesos de festival passaran per les diferents sales artistes catalans com Joan Colomo, el dijous 20 d'abril a la sala Barts, on oferirà les cançons del seu últim treball d'estudi, Sistema (BCore Disc, 2016), o Els Amics de les Arts, també a la sala Barts amb l'exitós Un extrany poder (Sony, 2017). El grup barceloní farà tres actuacions en el marc del festival els dies 4, 5 i 6 de maig.

A més també hi participen els grups Coriolà i Pantaleó acompanyats dels seus últims treballs discogràfics la nit del divendres 21 d'abril a la sala Luz de GasAnimal, per segon any consecutiu, a la sala Apolo el 26 de maig, i el cantautor Cesk Freixas acompanyat de la seva recent Proposta (Dmusical, 2017) el 8 de juny a la sala Barts



Des del panorama internacional arriben noms com la gran estrella del pop dels anys vuitanta, el britànic Rick Astley, que actuarà el dissabte 29 d'abril a la Barts, o el guitarrista i compositor de jazz americà Path Metheny, amb 17 premis Grammy, el dissabte 27 de maig a la sala Barts.

Amaral, Russian Red o Loquillo són alguns dels noms de la musica espanyola que també seran presents al Guitar Festival.
Arxivat a: Enderrock, Ute Lemper, Rick Astley, Joan Colomo, Els Amics de les Arts, Animal, Cesk Freixas, Coriolà, Pantaleó, Amaral, Russian Red, Loquillo, Path Metheny, Guitar BCN, festival, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.