Enderrock TV

Gemma Humet i Parellop a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa Pepet i Marieta, Nu-b i Los Peces de Cristina

Mireia Vives & Borja Penalba i Portobello a Enderrock TV

| 26/06/2017 a les 15:00h

Gemma Humet
Gemma Humet | Juan Miguel Morales
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Gemma Humet, Parellop, Pepet i Marieta, Nu-b i Los Peces de Cristina.

Dilluns de compromís. La vallesana Gemma Humet s'endinsa en el terreny de la cançó protesta al seu nou disc, Encara (Satélite K, 2017), traducció del poema de Mario Benedetti Todavía. Al programa interpretarà el tema "Barcelona, març de 1938", que aquest estiu es podrà sentir en molts dels seus concerts pel territori català, els més propers a Viladecavalls, Banyoles i Peralada.

Dimarts de rock de bosc. El trio gironí Parellop presenta el seu primer disc, Pols (Satélite K, 2017), una mirada optimista i vitalista al món que ens envolta, un àlbum pop que fa pujar el pols sense miraments. Pep Vidal, Albert Llorens i Albert Teixidó seran a Enderrock TV per tocar "Plouen cors", el senzill amb videoclip boscós de Pols.

Dimecres de somriures. Pepet i Marieta venen al programa a tocar una píndola enèrgica i en format reduït de la cançó "Somriu". El grup de banda i banda del riu Sènia porta més de 10 anys en actiu i aquest 2017 presenta La revolució dels somnis (Música Global, 2017), un manifest al somriure sense perdre el combat diari. Per fer-lo s'han acompanyat de col·laboracions estel·lars com les de Mireia Vives o Josep Montero. Al programa, però, vindrà l'artífex de la banda Pep Bordas.

Dijous de debuts en català. L'inici de Nu-b es remunta a final dels noranta, però fins ara la banda de Sant Vicenç dels Horts no havia fet mai una cançó en català. A Enderrock TV tocaran "L'illa", adaptació de la cançó "Al filo", que forma part del seu últim disc, Goemetría variable (Crea Music, 2017). El quartet torna després de sis anys de silenci discogràfic amb cançons gèlides i èpiques.

Divendres de tons electrònics. Per acabar la setmana visitarà el plató d'Enderrock TV Cristina González, artífex del projecte Los Peces de Cristina, una clara aposta pels sons electrònics i que miren a l'estraneger per buscar fortuna en països de parla anglesa. L'artista presenta Sky (Rocket Music, 2017), el nou disc que ha aconseguit ser número 1 a iTunes durant unes setmanes i que ha produït el sol·licitat Marco Cinelli. Divendres interpretaran el tema "Storm".

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Gemma Humet, Enderrock TV, Parellop, Pepet i Marieta, Nu-b, Los peces de Cristina

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.