festivals

Zoo, Gossos, Itaca Band i Hora de Joglar se sumen al cartell del festival Ítaca

La cinquena edició del festival empordanès ha destapat tota la seva programació

La novetat d’aquest any és la doble nit de concerts el cap de setmana de Sant Joan

Mishima, cirereta del pastís a l'Ítaca, Cultura i Acció

| 19/04/2017 a les 13:15h

Zoo seran al festival Ítaca el cap de setmana de Sant Joan
Zoo seran al festival Ítaca el cap de setmana de Sant Joan | Xepo W.S.
El festival Ítaca Cultura i Acció s’enlaira en aquesta cinquena edició amb la programació més ambiciosa de la història del certamen. De maig a juliol l’Empordà s’omplirà amb més d’una vintena de concerts i obres de teatre per a un públic familiar, un 25% més que l’any passat.
Entre les novetats d’aquest any hi ha la nit doble el cap de setmana de Sant Joan (23 i 24 de juny) a l’Estartit.

El cartell d’aquestes dues nits és de talla alta, amb Zoo, Lágrimas de Sangre, Def Con Dos, Itaca Band, Sara Hebe, Roba Estesa i Hora de Joglar. Els concerts de la nit de revetlla seran gratuïts, i els de l'endemà tindran un preu de 15 euros. Els dos dies el festival també oferirà un espai per acampar.

La resta del festival es manté a l’alçada abans i després de Sant Joan. Aquest dimecres l’organització ha anunciat la incorporació al cartell de Gossos, Càntut amb Sanjosex i Belda, Dr. Ring Ring, Pau Riba, Guillem Roma i Renaldo & Clara. Aquests noms se sumen als ja anunciats de Mishima, Albert Pla & Tortell Poltrona o la desena edició del Jazzpera amb Joan Chamorro, Andrea Motis i Rita Payés.

El concert de presentació del festival es farà per primer cop a Barcelona. La cantant israeliana Yale Deckenbaum actuarà a la sala Luz de Gas en el que serà el seu primer concert a Catalunya. De tota manera, la resta de les activitats es realitzaran a diferents poblacions de l'Empordà. Per tenir més detalls de la programació del festival Ítaca, que cal recordar que té un gran apartat dedicat al teatre, a les xerrades i als vins, podeu accedir al seu web.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sant Joan, Empordà, festivals, Hora de Joglar, Itaca Band, Zoo, Gossos, festival Ítaca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.