Festival

Primers noms de l'(a)phònica de Banyoles

José González, Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, La iaia i Alessio Arena, primers noms confirmats

El festival se celebrarà del 30 de juny al 2 de juliol a Banyoles

| 19/04/2017 a les 15:00h

La Iaia tornaran a Banyoles per presentar el seu tercer disc
La Iaia tornaran a Banyoles per presentar el seu tercer disc | Jordi Crusats
El festival de la Veu de Banyoles ha anunciat els primers noms de la catorzena edició, que tindrà lloc del 30 de juny al 2 de juliol a la capital del Pla de l'Estany. 

El 30 de juny a les 23.30 h la cantant i trompetista Andrea Motis actuarà acompanyada de Joan Chamorro Quartet presentant el seu últim treball, Emotional Dance (Impulse!, 2017), enregistrat a Nova York. 

També hi actuaran el dissabte 1 de juliol el cantautor napolità Alessio Arena damunt la Barca Tirona amb una barreja de cançó d'autor, jazz i folk, i el cantautor suec d'origen argentí José González amb el seu darrer disc, Vestiges & Claws (Imperial Recordings, 2015).



L'endemà, el diumenge 2 de juliol a les 19 h, el trio osonenc La iaia presentarà el seu nou àlbum, on han abandonat els tocs electrònics de l'anterior. Igual que Alessio Arena, actuaran des de la Barca Tirona. 

Aquest dijous 20 d'abril a les 10 h es posen a la venda les entrades per als concerts que tindran lloc a l'Estrella Damm Club Natació Banyoles i a la Barca Tirona. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, (a)phònica, Banyoles, Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, José González, La Iaia, Alessio Arena, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.