Concerts

Cerdanyola, capital de la música emergent

La segona edició de l’Amic Fest porta a la ciutat vallesana Mourn, Baywaves, Camellos, Vetviolet i Aldrin & Collins

El col·lectiu Amic Amiant es reafirma com a principal impulsor de la música emergent de la ciutat

| 04/05/2017 a les 15:00h

Mourn són les caps de cartell de l'Amic Fest
Mourn són les caps de cartell de l'Amic Fest | Berta Pfirsich
Potenciar el teixit musical des dels nivells més baixos és una feina dura i bonica que no tothom està disposat a fer. El col·lectiu cerdanyolenc Amic Amiant fa més de dos anys que organitza concerts a la sala Circus i fomenta la cultura des de la base. La cita més important de l’any per a la gent d’aquesta iniciativa és el festival que organitzen aprofitant la festa major de la ciutat, l’Amic Fest, que afronta la segona edició.

El proper diumenge 7 de maig al Parc del Turonet de Cerdanyola del Vallès deu grups ompliran els dos escenaris de música, actitud i ganes de reivindicar l’escena local. Mourn és el grup cap de cartell definitiu: les maresmenques ja han creuat l’Atlàntic per tocar als Estats Units amb un disc homònim i un segon àlbum on sonen tan crues, directes i lliures com les bandes que ronden la vintena.

Baywaves i Camellos són les apostes provinents de fora de Catalunya. Els dos grups madrilenys ja havien tocat a Cerdanyola anteriorment, i la bona relació amb l’organització ha fet que tornin a portar el pop psicodèlic i el punk tropical a la ciutat vallesana. També formen part del cartell Vetviolet, el projecte de pop atmosfèric de Brian Silva (també a Zephyr Bones), i el grup local Aldrin y Collins.

A l’escenari Circus, de petit format, hi actuaran una corrua de bandes com Cabiria, Meconio, SOCA, Dani Roto i Cross & Mulberry. Tots aquests concerts seran a partir de les 5 de la tarda i fins a la mitjanit, i l’entrada serà gratuïta. 

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Cerdanyola, concerts, Aldrin y Collins, Vetviolet, Baywaves, Camellos, Mourn, Amic Amiant, Amic Fest

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.