Concerts

Les quatre formacions femenines que passaran aquesta setmana pel Born de Cançons

A partir de dijous i fins diumenge, aquestes són les propostes amb nom de dona que passaran pel cicle

De Roba Estesa a Dàmaris Gelabert

Les dones prenen el Born de Cançons

| 30/05/2017 a les 11:03h

Roba Estesa
Roba Estesa | Sara Estalella
El cicle Born de Cançons segueix amb els concerts de la tercera edició i ho fa amb una programació conceptual en clau de dona que vol atorgar visibilitat i prestigi al talent femení. Aquesta setmana són quatre les propostes que es podran veure al Born Centre de Cultura i Memòria.

Després d'un 2016 ple de concerts i un 2017 prometedor, el quartet del Camp de Tarragona Roba Estesa –ha estat premiat aquest 2017 amb quatre Premis Enderrock, entre els quals destaca el premi a millor disc revelació atorgat per la crítica pel seu disc de debut, Descalces (Coopula Records, 2016)– farà parada el proper dijous 1 de juny al cicle Born de Cançons amb el "folk calentó" per bandera. Encara queden algunes entrades a la venda!

El concert de l'endemà, 2 de juny, portarà a l'escenari una artista que no és precisament principiant en el món de la música, però que sí que debuta en solitari aquest divendres. El proper 2 de maig Dolo Beltrán presentarà al cicle el disc Copilotos (SonyMusic, 2017), per primera vegada amb nova formació.



Des del Taller de Músics arriba el dissabte 3 de juny Núria Garcia, artista multidisciplinar que combinarà dues disciplines que estan molt relacionades amb l’actualitat. Una forma part de les arts escèniques, la música. L’altra forma part de les noves tecnologies i el món audiovisual, les videoprojeccions. La segona part de l’espectacle estarà protagonitzada per Marasma Zibra, una formació que oferirà un espectacle de paisatges càlids, emocionals i que conviden a la malenconia.

Les melodies de Dàmaris Gelabert són una recepta infal·lible per acostar l’amor a la música des de ben petits. Per acabar la setmana, el diumenge 4 de juny tota la família podrà sentir al Born de Cançons a ple ritme els seus temes més populars –"Bon dia!", "Els dies de la setmana", "Qui sóc jo"–. Per a aquest concert, però, les entrades estan exhaurides des de fa unes setmanes.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Roba Estesa, Born de Cançons, Dàmaris Gelabert, dones, Núria Garcia, concerts, cicle, Born de cançons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.